Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

Доброволно приватно - здравствено осигурување

Ништо не е поважно од нашето здравје. Изборот на поздрав начин на живот подразбира и носење вистински одлуки за негова заштита.

ОСИГУРУВАЊЕ НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКО ВОНБОЛНИЧКО И БОЛНИЧКО ЛЕКУВАЊЕ

Ништо не е поважно од нашето здравје. Изборот на поздрав начин на живот подразбира и носење вистински одлуки за негова заштита. Притоа трошоците не смеат да бидат пречка да си ја овозможиме врвната здравствена грижа што ја заслужуваме.

Осигурување на операции

Доброволното приватно здравствено осигурување значи грижа за сопствената и иднината на вашите најблиски. Обезбедете врвна здравствена услуга, бидејќи ништо не е поважно од нашето здравје.

Осигурување на малигни заболувања

Пакетот за доброволно приватно здравствено осигурување, покрај специјалистичко вонболничко и болничко лекување и осигурување на операции, вклучува и покритие за малигни заболувања.