Bести

29. 3. 2018 Предложена дивиденда за акционерите на Заваровалница Триглав
Надзорниот одбор го прифати ревидираниот годишен извештај  за Групацијата Триглав и за матичното друштво за 2017 година   Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав на седницата одржана на 29.03.2018 го прифати редовниот годишен извештај за Груп...  повеќе >>
22. 3. 2018 Со Триглав на Планица повеќе од 3500 деца
38-та генерација на Триглав силно ги бодри словенечките „орли“ во долината на подножјето на Понца     Најдобрите светски ски скокачи повторно се собраа на Планица, каде што оваа недела, за последен пат во сезоната, ќе ги одмерат силите на лег...  повеќе >>
20. 3. 2018 38–ма Триглав генерација на Планица
  Заваровалница Триглав организира настани на Планица веќе речиси половина век. Како долгогодишен партнер на Скијачкиот сојуз на Словенија и Златен спонзор на Планица 2018, Триглав, незаборавното доживување на еден од најголемите празници на спорт...  повеќе >>
12. 3. 2018 Триглав ЛАБ: Чекор во иднината
Технолошки усовршен дигитален центар на Групацијата Триглав во Љубљана   Групацијата Триглав во Љубљана отвори нов дигитален центар, Триглав ЛАБ. Просторот на едно место обединува услуги на четири друштва од Групацијата Триглав, современи техноло...  повеќе >>
6. 3. 2018 Добивката на Групацијата Триглав над планираната, на работењето влијаеа повисоките штети
2017 година ја одбележаа стратешките активности    Работењето на Групацијата Триглав изминатата година беше добро и во согласност со зацртаните стратешки насоки, се наведува во првата инфомрација за работењето во 2017 година, која што врз основ н...  повеќе >>
1. 12. 2017 Триглав Осигурување Живот, нова компанија за осигурување на живот на македонскиот пазар
Триглав Осигурување Живот, нова компанија за осигурување на живот на македонскиот пазар     На 1-ви декември, 2017-та година започнува со работа новата компанија за осигурување на живот, Триглав Осигурување Живот АД, Скопје. Дел од Групацијат...  повеќе >>