Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

вести

31. 3. 2020 Триглав со добри резултати во 2019 година Моментално работењето е прилагодено на тешките услови   Надзорниот совет на Заваровалница Триглав на седницата одржана на 30.03.2020 година го потврди ревидираниот годишен извештај на Групацијата Моментално работењето е прилагодено на тешките услови   Надзорниот совет на Заваровалница Тригла ...
18. 3. 2020 Здравјето и безбедноста пред сè! Здравјето и безбедноста пред сè! Здравјето и безбедноста пред сè! ...
15. 3. 2020 Известување за клиенти - пријава на штети во услови на епидемија Почитувани клиенти,   Со цел минимизирање на сите ризици поврзани со епидемијата на COVID-19, Триглав Осигурување АД, Скопје продолжува да презема превентивни мерки во согласност со препораките на Почитувани клиенти,   Со цел минимизирање на сите ризици поврзани со епидемијата на COVID-19, Тр ...
14. 3. 2020 Известување за клиентите во врска со Ковид-19 Почитувани,   Ве информираме дека, согласно препораките и Одлуките на Владата на Република Северна Македонија, поврзани со појавата на Ковид-19 (корона вирус), Триглав Осигурување АД, Скопје, Тригла Почитувани,   Ве информираме дека, согласно препораките и Одлуките на Владата на Република Северна ...
4. 3. 2020 Групацијата Триглав во 2019 година: Повисок профит и раст на премија во сите три сегменти на осигурувањето на сите пазари Според неревидираните податоци профитот пред оданочување на Групацијата Триглав во 2019 година изнесуваше 100,9 милиони евра (индекс 104), а обемот на осигурителна премија се зголеми за 11 проценти, н Според неревидираните податоци профитот пред оданочување на Групацијата Триглав во 2019 година изнес ...
2. 3. 2020 Триглав објавува оглас за вработување на позиција Застапник во осигурување во регионот на Струмица Триглав објавува оглас за вработување на позиција Застапник во осигурување во регионот на Струмица Триглав објавува оглас за вработување на позиција Застапник во осигурување во регионот на Струмица ...
25. 2. 2020 Триглав Осигурување АД Скопје објавува оглас за вработување на позиција Соработник за книговодство Триглав Осигурување АД Скопје објавува оглас за вработување на позиција Соработник за книговодство Триглав Осигурување АД Скопје објавува оглас за вработување на позиција Соработник за книговодство ...
18. 2. 2020 Триглав Осигурување АД Скопје објавува оглас за вработување на позиција Самостоен комерцијалист Триглав Осигурување АД Скопје објавува оглас за вработување на позиција Самостоен комерцијалист Триглав Осигурување АД Скопје објавува оглас за вработување на позиција Самостоен комерцијалист ...
13. 2. 2020 Триглав Осигурување ја поддржа младинската лига на Кошаркарската федерација на РСМ   Како долгогодишен поддржувач на националниот спорт, Триглав Осигурување ја обнови соработката со македонската кошаркарска федерација  (КФСМ) и овој пат обезбеди поддршка за младинската кошаркар   Како долгогодишен поддржувач на националниот спорт, Триглав Осигурување ја обнови соработката ...