Вести

Новости

16. 03. 2022
Оглас за пополнување на работно место “Менаџер за управување со надворешни канали-Брокери и Банки
11. 03. 2022
Ефектите од ситуацијата произлезена од војната во Украина врз Групацијата Триглав
04. 03. 2022
Групацијата Триглав во 2021: Рекордни резултати,  зацврстување на бизнисот и силен раст на профитот
24. 02. 2022
Комерцијална Банка со уникатна можност – станбен кредит со намалени каматни стапки преку полиса за осигурување живот на Триглав
14. 02. 2022
Триглав Смарт картичка – нова картичка за лојалност на Триглав Осигурување Живот
07. 02. 2022
Унит Линк Производот на Триглав Осигурување Живот- осигурување со инвестирање во удели во инвестициски фонд
12. 11. 2021
НЛБ Банка Скопје, во соработка со Триглав Осигурување Живот, лансира нов производ Unit Linked – осигурување на живот со инвестиции
12. 10. 2021
Триглав полиса за корисници на кредит која во целост ги покрива Вашите кредитни обврски
08. 10. 2021
НОВА СОРАБОТКА: Комерцијална банка и Триглав Осигурување Живот со заеднички настап во сегментот животно осигурување
19. 05. 2021
Добро работење под влијание на тешки околности
14. 05. 2021
Ризико СМАРТ - Нов производ на Триглав Осигурување Живот
21. 04. 2021
Двојна осигурена сума – Затоа што сигурноста на Вашите најблиски е наша основна цел