Координатор за брокерска и агенциска продажба

            

КООРДИНАТОР ЗА БРОКЕРСКА И АГЕНЦИСКА ПРОДАЖБА

1 (една) работна позиција
КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Релевантно искуство од најмалку 2 години во продажба или на позиција со слично работно искуство;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Office (Excel, Word);
 • Возачка дозвола од Б категорија;
 • Комуникациски и организациски способности;
 • Самоиницијативност, амбициозност, лојалност и доверливост;
 • Висока мотивираност и желба за надградба.

КОМПАНИЈАТА НУДИ:

 • Корпоративна обука во согласност со најдобрите практики од оваа област,
 • Службен телефон,
 • Можност за брзо напредување во рамките на компанијата.

 

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО:

 • Следење и контрола на работата и продажбата преку Брокерски Друштва;
 • Координирање и поттикнување на продажбата на полиси преку Брокерски Друштва;
 • Менторство и поддршка во продажниот процес и работата со Брокерски Друштва;;
 • Одржување на обуки и менторирање на Брокерите;
 • Доставување на информации за промотивни активности, предности на производи;
 • Управување со портфолиото на склучени полиси преку Брокерски Друштва.

 

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА                                      

-биографија (CV)

-мотивационо писмо

 

 

Заинтересираните кандидати се молат своите пријави да ги достават најдоцна до 07.04.2023 година на адреса: Булевар 8-ми септември, бр.18 кат 2, 1000 Скопје или на е-mail адреса: hr@triglavzivot.mk со назнака на позицијата за која се аплицира.

 

Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Со праќањето на апликацијата за вработување, се согласувате Вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на Триглав Осигурување Живот, АД Скопје, сè додека не нè контактирате за да ја повлечете вашата согласност. Доколку Вашите квалификации одговараат на нашите потреби, ќе Ви се обратиме за да Ве повикаме на разговор.

 

 

Триглав осигурување Живот АД Скопје


Complementary Content
${loading}