Добитници од наградната игра

Триглав осигурување Живот ги објавува добитниците од наградната игра за склучување на полиса за осигурување на живот, која е поврзана со вложување во инвестициски фонд Балансиран на КБ Публикум инвест.

 

Добитници на 3 велосипеди се:

  1. Дејан Стефаноски - Охрид
  2. Анриета Наумовска - Скопје
  3. Драган Иванов – Скопје

Извлекувањето на наградените се изврши во просториите на Компанијата на ден 03.10.2022 година во 12.00 часот, во присуство на комисија за контрола на извлекувањето и овластен Нотар.Честитки за добитниците на наградите.

 

Сѐ ќе биде во ред.

Триглав осигурување Живот


Complementary Content
${loading}