Триглав Осигурување Живот вработува "Оператор во контакт центар"

Триглав Oсигурување  Живот

Објавува оглас за пополнување на 1(едно) работно место


“ОПЕРАТОР ВО КОНТАКТ ЦЕНТАР ”.


Квалификации:

 • Релевантно искуство од најмалку 1 година на иста или слична позиција
 • Познавање на Англиски јазик
 • Познавање на MS Office (Excel,Word)
 • Комуникациски и организациски способности
 • Самоиницијативност, амбициозност, лојалност и доверливост.
 • Висока мотивираност, проактивност и желба за надградба во полето на работа.

Компанијата нуди:

 • Корпоративна обука во согласност со најдобрите практики од оваа област
 • Можност за брзо напредување во рамките на компанијата

Опис на работно место:

 • контактира познати и непознати потенцијални клиенти;
 • договара термини за продажни состаноци;
 • врши ажурирање на базите на податоци;
 • подготвува и води работни статистики;
 • одговорен за извршување на планските задачи и исполнување на месечните, односно кумулативните планови;

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА                                       

 • биографија (CV)
 • мотивационо писмо

Заинтересираните кандидати се молат своите пријави да ги достават најдоцна до .....година на адреса: Булевар 8-ми септември, бр.18 кат 2, 1000 Скопје или на е-mail адреса: hr@triglavzivot.mk,

Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Со праќањето на апликацијата за вработување, се согласувате Вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на Триглав Осигурување Живот, АД Скопје, сè додека не нè контактирате за да ја повлечете вашата согласност. Доколку Вашите квалификации одговараат на нашите потреби, ќе Ви се обратиме за да Ве повикаме на разговор.Complementary Content
${loading}