Караван за финансиско советување за небанкарски продукти

Караван за финансиско советување
Триглав Осигурување Живот и НЛБ Банка на заеднички караван за финансиско советување за небанкарски продукти во период од 8 мај до 8 јуни :
Локации:

НЛБ Банка Чаир  

09.05.2023

НЛБ Банка Чаршија

09.05.2023

НЛБ Банка Дирекција


10.05.2023

НЛБ Банка Тафталиџе

11.05.2023


НЛБ Банка Капиштец

11.05.2023


НЛБ Банка Драчево

16.05.2023

НЛБ Банка Кисела Вода


16.05.2023

НЛБ Банка Карпош 317.05.2023


НЛБ Банка Велес


18.05.2023


НЛБ Банка Гевгелија

18.05.2023НЛБ Банка Прилеп


23.05.2023

НЛБ Банка Собрание


29.05.2023


НЛБ Банка ГТЦ

29.05.2023


НЛБ Банка Автокоманда


30.05.2023


НЛБ Банка Куманово


30.05.2023

НЛБ Банка Охрид


31.05.2023

НЛБ Банка Струга         

31.05.2023

НЛБ Банка Аеродром

06.06.2023


НЛБ Банка Порта Аеродром

06.06.2023

НЛБ Банка Штип

08.06.2023

НЛБ Банка Кочани


08.06.2023
Посетете го караванот и дознајте како во иднина да носите здрави финаниски одлуки кои ќе ви го направат животот подобар и посигурен.Complementary Content
${loading}