Триглав Осигурување Живот вработува "“Регионален советник за продажба за регион Струмица"

Триглав осигурување  живот

 

Објавува оглас за пополнување на 3 (три) работни места

 

“РЕГИОНАЛЕН СОВЕТНИК ЗА ПРОДАЖБА ЗА  РЕГИОН СТРУМИЦА”.

 

КРИТЕРИУМИ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ:

 • Високо или средно образование од економска или сродна област;
 • Познавање на работа во Microsoft Office;
 • Одлични комуникациски, организациски и презентациски вештини;
 • Амбициозност и желба за учење;
 • Самоиницијативност, проактивност, одговорност и насоченост кон остварување на продажни резултати;
 • Дозвола за управување на моторно возило од Б категорија

УСЛОВИ:

 • Работа од дома (присуство во Дирекција 1 неделно)
 • Фиксна плата + варијабилен ден (процент од секоја реализирана продажба)
 • Континуирано посетување на обуки;
 • Можност за напредување и кариерен раст согласно работната успешност;
 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим.
 • Избраните кандидати ќе работат со полно работно време-неделно работно време е 40 часа;

ОПИС

 • Одржување продажни состаноци и реализација на план на продажба
 • Склучување на договори за животно осигурување

 

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА                                       

-биографија (CV)

-мотивационо писмо

 

Заинтересираните кандидати се молат своите пријави да ги достават најдоцна до 24.03.2023година на адреса: Булевар 8-ми септември, бр.18 кат 2, 1000 Скопје или на е-mail адреса: hr@triglavzivot.mk,

Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Со праќањето на апликацијата за вработување, се согласувате Вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на Триглав Осигурување Живот, АД Скопје, сè додека не нè контактирате за да ја повлечете вашата согласност. Доколку Вашите квалификации одговараат на нашите потреби, ќе Ви се обратиме за да Ве повикаме на разговор.

 

 


Complementary Content
${loading}