Триглав Осигурување Живот со ново Седиште на Друштвото

Ве известуваме дека Триглав Осигурување Живот АД Скопје го пресели своето Седиште на нова локација, Бул. 8-ми Септември бр.18, кат 2, Скопје.

 

За сите прашања во однос на новата локација можете да се обратите на телефонскиот број  (02) 5102-201 или на www.triglavzivot.mk

 

Триглав Осигурување Живот продолжува да се грижи за своите осигуреници обезбедувајќи сигурна иднина за Вас и Вашето семејство со  конкурентни услуги со висок квалитет, ефективно управување со ризикот и висока финансиска стабилност.


Complementary Content
${loading}