Вилма Учета Дузлевска избрана за неизвршен член на Одборот на Директори

На 17-тата седница на Собранието на акционери на Триглав Осигурување Живот АД Скопје, одржана на ден 14.07.2023 година, донесена е Одлука за избор на Г-ѓа Вилма Учета Дузлевска за неизвршен член на Одборот на директори на Триглав Осигурување Живот АД, Скопје.Учета Дузлевска замина од позицијата Генерален директор и извршен член на Одборот на директори преземајќи меѓународна позиција во рамки на Групацијата Триглав.

Останати членови на Одборот на директори на Триглав Осигурување Живот АД Скопје се: Г-дин Тедо Дјекановиќ, неизвршен член и Претседател на Одоборот на директори, Г-дин Владимир Мишо Чеплак, независен-неизвршен член на Одборот на директори, Г-дин Иван Сотошек, неизвршен член на Одборот на директори, Г-дин Ѓорги Јанчевски независен-неизвршен член на Одборот на директори и Г-ѓа Христина Џамбазовска Анастасов, Извршен член на Одборот на директори.


Complementary Content
${loading}