Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

Осигурувања за патување во странство

Здравствено-патничко осигурување

Патувајте безбрижно и сигурно до Вашата омилена дестинација.

Зелена карта

За патување надвор од границите на државата, задолжително Ви е потребен документот ЗЕЛЕНА КАРТА.