Пријавете се. Бесплатно!

Пријавете се за нашите совети за безгрижен секојдневен живот

вести

6. 4. 2021 Назначен нов извршен директор во Триглав Осигурување АД, Скопје Одборот на директори на Триглав Осигурување АД, Скопје на својата 175-та седница, одржана на 29-30.03.2021 година, го назначи г-дин Војдан Јорданов за извршен директор во Триглав Осигурување АД, Скопј Одборот на директори на Триглав Осигурување АД, Скопје на својата 175-та седница, одржана на 29-30.0 ...
31. 3. 2021 Голема отпорност во тешки услови Ревидиран годишен извештај  на Групација Триглав и Заваровалница Триглав за 2020 година   Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав на седницата одржана на 30.03.2021 година го потврди ревидиран Ревидиран годишен извештај  на Групација Триглав и Заваровалница Триглав за 2020 година   Надз ...
8. 3. 2021 Препорака на Агенцијата за супервизија на осигурување во врска со исплата на дивиденди Заваровалница Триглав ги информира акционерите и пошироката јавност дека прими допис од словенската агенција за супервизија на осигурување, вo којшто се наведува дека поради неизвесната ситуација во Заваровалница Триглав ги информира акционерите и пошироката јавност дека прими допис од словенската ...
4. 3. 2021 Групација Триглав во 2020 година : Успешно работење во исклучително тешка година  Покажана издржливост во исклучително тешки услови   Во услови на пандемија на болеста COVID-19 и во средина со ниски каматни стапки во 2020 година, Групацијата Триглав ја покажа својата издржлив  Покажана издржливост во исклучително тешки услови   Во услови на пандемија на болеста COVID-19 ...
2. 3. 2021 ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ ОТВОРА НОВИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ Триглав Осигурување АД, Скопје го проширува својот тим во повеќе подрачја на работа.   Доколку сакате да станете дел од тимот Триглав и сметате дека ги поседувате вистинските компетенции, Ве покан Триглав Осигурување АД, Скопје го проширува својот тим во повеќе подрачја на работа.   Доколку с ...
4. 2. 2021 Триглав Осигурување со нов, SOS пакет за здравствено осигурување Триглав Осигурување, денес, на Светскиот ден за борба против ракот, воведува нов промотивен пакет за осигурување во доменот надоброволнотоприватно здравствено осигурување, наменет за  резидентниот и з Триглав Осигурување, денес, на Светскиот ден за борба против ракот, воведува нов промотивен пакет за ...
4. 1. 2021 Нова локација на Триглав Осигурување во Струга Триглав Осигурување ја пресели својата експозитура во Струга на нова локација, ул. Пролетерски Бригади бр. 43.   На почетокот на Јануари, 2021-ва година Триглав Осигурување ја пресели својата експ Триглав Осигурување ја пресели својата експозитура во Струга на нова локација, ул. Пролетерски Брига ...
1. 12. 2020 Триглав Осигурување воведува нов пакет на пазарот, Мој миленик Триглав Осигурување воведува нов пакет на пазарот, Мој миленик, наменет за осигурување на кучиња. Пакетот обезбедува лекување на милениците и осигурување од ризиците смрт од болест и од несреќен случа Триглав Осигурување воведува нов пакет на пазарот, Мој миленик, наменет за осигурување на кучиња. Па ...
24. 11. 2020 Следната недела ќе се одржи четвртото издание на Деновите на финансиската писменост Следната недела, од 24 до 26 ноември ќе се одржи четвртото издание на Деновите на финансиската писменост, коишто ги организираат финансиските  регулаторни институции во соработка со приватните финанси Следната недела, од 24 до 26 ноември ќе се одржи четвртото издание на Деновите на финансиската писме ...