Триглав се грижи за Вашето здравје

 

“Triglav Health Care Card” програмата претставува новина воведена исклучиво за подигнување на свеста за здрав начин на живот, здрави навики и рана превенција. Користете ги поволностите на картичката за лојалност и добијте одреден дефиниран процент на попуст кај нашите соработници.

 

Услови на користење на “Triglav Health Care Card”:

  • пред издавање на фискална сметка приложете ја Вашата Триглав картичка и обезбедете попуст како поволност од нашиот соработник
  • покажете личен документ за идентификација за да ја потврдите сопственоста на картичката

 

Повеќе информации на емаил info@triglavzivot.mk или  на телефонски број за грижа на корисници 078/200-580

 

Триглав осигурување Живот АД Скопје