Добредојдовте во делот за лојалност на страната на Триглав Осигурување Живот АД Скопје

“Triglav Smart Card” програмата претставува новина воведена исклучиво за подигнување на свеста за здрав начин на живот, здрави навики и рана превенција. Користете ги поволностите на картичката за лојалност и добијте одлична бенефиција преку одреден дефиниран процент на попуст кај некој од нашите соработници:


Листа на соработници   Услови на користење на “Triglav Smart Card”

  • пред издавање на фискална сметка приложете ја Вашата Триглав картичка и обезбедете попуст како поволност од нашиот соработник
  • покажете личен документ за идентификација за да ја потврдите сопственоста на картичката.


Повеќе информации

Повеќе информации околу програмата за лојалност можете да добиете на нашата емаил адреса info@triglavzivot.mk , на телефонски број за грижа на корисници 0800 04444 или испратете порака на Вибер бројот 078/200-580 


Триглав се грижи за Вашето здравје

* Доколку најдете изгубена картичка за лојалност Ве молиме пријавете на телефонскиот број за грижа на корисници на Триглав Осигурување Живот