Вести

Новости

29. 09. 2022
AM Best го потврди кредитниот рејтинг „A“ со стабилна среднорочна прогноза
27. 09. 2022
Триглав осигурување Живот одбележа 5 години постоење на македонскиот пазар
07. 09. 2022
Регионален советник за продажба за Штип и Струмица
06. 09. 2022
Триглав е групација со стабилна капитална позиција и добри оперативни перформанси
31. 08. 2022
Триглав Осигурување живот со ново Ризико осигурување за станбени кредити во соработка со Халк банка со поврат на вложени средства
19. 08. 2022
Оглас за пополнување на 2 (две) работни позиции
18. 07. 2022
Триглав Осигурување Живот АД Скопје во соработка со КБ Публикум инвест АД Скопје започна наградна игра
06. 07. 2022
СМАРТ потрошувачки кредит на TTK Банка АД Скопје во соработка со Триглав Осигурување Живот АД Скопје со многу нови поволности и привилеги
22. 06. 2022
Триглав Осигурување Живот со уникатна можност за своите осигуреници, членство на Сторнест услугата со секоја полиса!
10. 05. 2022
Триглав Осигурување Живот на финансискиот караван на НЛБ Банка
04. 05. 2022
Животно осигурување со штедење – начин за сигурна иднина
07. 04. 2022
МЕНАЏЕР ЗА УПРАВУВАЊЕ СО НАДВОРЕШНИ КАНАЛИ - БРОКЕРИ И БАНКИ