Вести

Новости

07. 02. 2023
#MeetOurPeople
31. 01. 2023
#MeetOurPeople
28. 11. 2022
Дата Mастерс и Триглав Живот во деловно партнерство во животното осигурување
24. 11. 2022
За девет месеци се зголеми обемот на работење, добивката е на минатогодишното ниво
22. 11. 2022
Триглав Oсигурување Живот дел од традиционалниот словенечко-македонски појадок организиран од Амбасадата на Словенија
10. 11. 2022
Инвестициско осигурување на живот – Унит Линк во сите експозитури на НЛБ Банка
03. 10. 2022
Добитници од наградната игра
29. 09. 2022
AM Best го потврди кредитниот рејтинг „A“ со стабилна среднорочна прогноза
27. 09. 2022
Триглав осигурување Живот одбележа 5 години постоење на македонскиот пазар
07. 09. 2022
Регионален советник за продажба за Штип и Струмица
06. 09. 2022
Триглав е групација со стабилна капитална позиција и добри оперативни перформанси
31. 08. 2022
Триглав Осигурување живот со ново Ризико осигурување за станбени кредити во соработка со Халк банка со поврат на вложени средства