Вести

Новости

19. 08. 2020
Нов претседател на Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав
19. 08. 2020
Групацијата Триглав во првото полугодие со раст на премија и пониска добивка
03. 06. 2020
Билансната добивка за 2019 година останува нераспределена
15. 05. 2020
Во првиот квартал раст на премија и помала добивка
23. 04. 2020
Триглав Осигурување Живот објавува оглас за вработување
23. 04. 2020
Процена на влијанието на пандемијата врз работењето на Групацијата Триглав во 2020 година
22. 04. 2020
Триглав Осигурување донираше заштитни одела
10. 04. 2020
Пензиските друштва донираа пациент-монитори за Универзитетската клиника за инфективни болести
08. 04. 2020
Известување за клиенти – времена измена на работното време
06. 04. 2020
Заваровалница Триглав ќе го земе предвид повикот на Агенцијата за супервизија на осигурување
31. 03. 2020
Триглав со добри резултати во 2019 година
14. 03. 2020
Известување за клиентите во врска со Ковид-19