Вести

Новости

09. 06. 2023
Христина Џамбазовска Анастасов-нов Генерален Директор на Триглав Осигурување Живот АД Скопје
31. 05. 2023
Групацијата Триглав во Q1 2023
Зголемен обем на работа и помал профит во време на предизвикувачки околности.
16. 05. 2023
Триглав Осигурување Живот вработува "“Регионален советник за продажба за регион Струмица"
16. 05. 2023
Триглав Осигурување Живот вработува "Оператор во контакт центар"
05. 05. 2023
Караван за финансиско советување за небанкарски продукти
04. 04. 2023
Администратор за Информатичка Технологија
31. 03. 2023
Зголемување на обемот на работа и пораст на добивката во 2022 година
Ревидиран годишен извештај на Групација Триглав и Заваровалница Триглав за 2022г.
29. 03. 2023
Координатор за брокерска и агенциска продажба
29. 03. 2023
Триглав Осигурување Живот и Комерцијална банка со уникатна можност за обезбедување на корисниците на кредит при несакани животни ситуа
14. 03. 2023
Регионален советник за продажба за регион Битола
10. 03. 2023
Oглас за пополнување на работно место “СМЕТКОВОДИТЕЛ”.
08. 03. 2023
#MeetOurPeople