Вести

Новости

12. 06. 2024
Триглав ОсигурувањеЖивот со поддршка за малиот генијалец Македон
22. 05. 2024
Висок раст на профитот и силни перформанси во сите сегменти
Групација Триглав на крајот на првиот квартал проценува дека ќе ги постигне годишните насоки за добивката
04. 04. 2024
Детско осигурување со штедење-финансиска стабилност за нашите најмали
03. 04. 2024
Резултатите во 2023-та година под негативно влијание на еднократните настани, оваа година се очекува нормализирање на работењето
11. 03. 2024
По година исполнета со предизвици, во 2024-та година се очекува нормализирање на работењето на Групација Триглав
22. 11. 2023
Денови на финансиска писменост
13. 11. 2023
Ексклузивна соработка на Триглав осигурување Живот и Комерцијална банка
02. 11. 2023
Триглав осигурување Живот со стипендија за најдобриот студент
06. 10. 2023
Наша стратешка цел е да го задржиме приматот осигурителна компанија со најмногу банки соработници на македонскиот осигурителен пазар
02. 10. 2023
Одговорност и обезбедување на транспарентна информација при продажба на полиса за осигурување на Живот
22. 09. 2023
Деловните процеси се од исклучително значење за успешното работење на Триглав Осигурување Живот
21. 07. 2023
Вилма Учета Дузлевска избрана за неизвршен член на Одборот на Директори